Abemad når desserten skal være let men lækker

Jeg havde en hammer hyggelig aften sammen med en veninde forleden. Til aften lavede vi vores all time favourite – vietnamesiske forårsruller i en version med kylling. Opskriften på vietnamesiske forårsruller kan I blandt andet finde HER.

Forårsruller

Ikke nok med at vi lavede rigtig god mad, fik snakket hele verdenssituationen igennem og set film med pæne mænd, ja så lavede vi en hurtig og lækker lille dessert, som jeg ikke har skænket en tanke i de sidste nok 20 år… Abemad!

Abemad

Den er genial da den ikke kræver den store forberedelsestid som andet glutenfrit bagværk gør, desuden er det en sundere snack hvis man har unger, der har brug for lidt sundere version af noget weekend hygge-guf.

Ingredienser – abemad (3 pers)

1 banan
1 appelsin
1 pære
1 blomme
1 æble
100 g glutenfri mørk chokolade (jeg brugte den fra Odense Marcipan)
250 ml Cheasy Fraich 5%
2 spsk vaniljesukker

  • Bland din Fraich med vaniljesukkeret og rør godt rundt
  • Skær frugten i små mundrette tern og kom dem op i den Fraich blanding
  • Hak chokoladen og tilsæt din abemad
  • Server!

Som I kan se blev vores version præget af, at det er vinter og frugt og grøntmarkedet er lidt sparsomt. Men jeg vil helt sikkert huske mig selv på denne lille lækre krabat til sommer hvor alting smager af mere og man kan komme dejlige friske danske jordbær i.

Mmmh! Er jeg den eneste, som glæder mig til sommeren snart melder sin ankomst?

Abemad

Pernille H Petersen

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.