Chokolade Cookies

Chokolade cookies

Jeg må ærligt indrømme at overskuddet på denne side af skærmen ikke er noget at prale af for tiden, jeg drømmer mig til sne og rigtig vinter. Med et vejr der er gråt i gråt indbyder det til dyner, varm kakao og cookies. Cookies passer nemlig rigtig godt til varme drikke, synes jeg.

Jeg har allerede en opskrift på triple chocolate cookies her på bloggen (HER), men jeg synes, disse er knap så julede da de er lysere og sødere end den traditionelle lidt bitre triple chocolate cookie. Perfekte til vinter, kulde og inde-hygge.

Ingredienser – Chokolade cookies – (18-22 stk.)

1 økologisk æg
150 g smør
120 g sukker
140 g farin
260 g glutenfri finax mel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
100 g glutenfri lys chokolade
75 g glutenfri hvid chokolade
100 g mandler eller hasselnødder

  • Hak nødder og chokolade groft.
  • Bland alle ingredienserne sammen og rør det grundigt til en sammenhængende dej.
  • Med en teske formes dejen til små kugler og placeres på en bageplade med et stort mellemrum i mellem sig (tryk dem ikke flade, da de flyder meget ud under bagning).
  • Bages midt i ovnen på 200 grader i 10-12 minutter.

Har du kun lys chokolade, kan den sagtens laves uden den hvide chokolade. Men, jeg er klart størst fan med begge dele.

Chokolade cookie

Pernille H Petersen

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar