Chokolade mandler

Chokolademandler

Jeg har længe sværget til disse saltede mandler med lakrids, de er en kanon aften-snack, til de dage hvor lækkersulten melder sig. Men saltede mandler altså godt kan blive lidt kedeligt i længden, også selv om de er med lakrids.

Så da jeg er en værre guffe-trold om aftenen måtte jeg finde på en snack, som ikke er alt for usund men samtidig tager toppen af lækkersulten. Jeg har også ind i mellem vekslet til helt almindelige saltede mandler, men ind i mellem har jeg brug for noget sødere. Jeg er jo samtidig ret vild med chokolade, så hvorfor ikke kombinere de ting, chokolade, havsalt og mandler!

Det er ekstremt simpelt at lave, kræver dejligt få ingredienser og er en snack, som kan serveres året rundt.

Ingredienser – Chokolademandler

150 g mandler
100 g glutenfri chokolade
2 tsk. havsalt

  • Smelt chokoladen over vandbad
  • Vend mandlerne i chokoladen
  • Fordel mandlerne enkeltvis på et stykkebagepapir
  • Drys med havsalt

Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder. Jeg synes, de bedste er med lys chokolade men er man mere til mørk chokolade, så er de fantastiske med drys af en blanding af havsalt og sukker i stedet for kun salt. Det giver den perfekte balance mellem salt og sødt.

Næste gang jeg skal lave en portion mandler, tror jeg skal at der skal eksperimenteres med krydderier nu min urtehave efterhånden er fin grøn igen. Har I en god kombination som kan anbefales?

Chokolademandler

Chokolademandler

Pernille H Petersen

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar