Cille’s Pastaret

Jeg har virkelig fået en favorit i disse sunde pastaer fra Diet Pasta. Det indeholder kun 0,5 g kulhydrater pr. 100 gram, hvilket gør dem perfekte at bruge her i januar, hvor det hedder 0 sukker og 0 stivelse. Til denne opskrift har jeg brugt Fettuccine pastaen, som er lavet af Glucomanna- fibre som kommer fra Konjak roden.

Ud over at det er sundt som ind i helvede, så er det også virkelig let at tilberede. Efter åbning af posen skylles pastaen under rindende vand og koges i et par minutter. Hvem kan ikke overskue det?

Jeg synes altid, den første uge på en sund kost er den sværeste, derefter er det som om, man har fået stabiliseret blodsukkeret og energien er vendt tilbage. Allerede nu kan jeg mærke, jeg er meget friskere, når jeg står op, samt at jeg når meget mere i løbet af dagen. Kan I også mærke, at det begynder at blive lettere?

Jeg har en ret gemt i ærmet, som faktisk er en af mine livretter. Den startede med at hedde ”mosters pastaret”. Jeg ved ikke hvorfor, men min veninde Cecilie introducerede mig til den i tidernes morgen. Så derfor vælger jeg at dedikere den til hende. Den er nok en af mine livretter, mest fordi den er virkelig billig, let at lave og nem at variere. I perioder har den været serveret flere gange om ugen herhjemme. Desuden går den mellem mine veninder som en ”score-ret” og hvem vil ikke notere sig sådan en ret?

Glutenfri pastaret

Ingredienser – Cilles Pastaret (3-4 pers)

1 pk Tulip bacon
¾ pk Brunch Pølser fra Steff Houlberg
2 fed hvidløg
1 ds hakkede tomater
140 g tomatpasta
¼ L piskefløde (er man rigtig striks kan kaffefløde bruges, der er langt mindre fedt i)
300 g frosne ærter
2 pk Diet Fettuchini (kan købes her)

  • Skær pølserne i små stykker og steg dem sammen med hvidløg og bacon i en wok eller på en pande med høje sider.
  • Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre i ca. 5 min.
  • Tilsæt tomatpastaen og rør det godt sammen.
  • Tilsæt nu fløden og rør det godt rundt.
  • Tilsæt de frosne ærter og lad det småsimre til pastaen er færdig.
  • Fyld en gryde med vand og kog pastaen heri som anvist på posen.

Hvor let kan det lige gøres? Det er simpelthen så fin en ret og jeg synes, at pølserne giver en rigtig god krydret smag til retten. Nogle gange har jeg nemlig lavet den med kylling og det kan blive lidt ensartet. Pølserne giver lige det sidste.

Og nok har jeg pralet med, at jeg synes, det går strygende at holde mig fra sukker og stivelse. Men jeg synes altså, kage og hygge hører sig til i weekenden. Derfor har jeg i dag været i køkkenet for at lave en ”sund” kage (ved ikke om kage kan være sådan rigtig sundt – nok ikke gulerods-sundt, men altså!) uden sukker og uden stivelse. Den lover jeg kommer på bloggen i morgen formiddag!

Glutenfri pastaret

//Indlægget er sponsoreret af Tulip
//Indlægget indeholder Affiliate links

Pernille H Petersen

, , , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.