Den lette udvej – Kylling med bagte rodfrugter

Bagte rodfrugter1

I aften står den på en hurtig aftensmad når jeg er hjemme fra arbejde, da jeg hurtigt skal ud af døren igen. I aften skal jeg nemlig til et comedy arrangement med to gode veninder. Vi skal se Tobias Dybvad og Simon Talbot – og er du gal hvor jeg glæder mig. Det er dage som disse hvor jeg nogle gange kunne ønske at man bare lige kunne knalde en hurtig færdigret under varmen og så hurtigt være ude over madlavningen.

Men da det ikke rigtig er en mulighed, har jeg efterhånden fundet en del smutveje til gode lækre og HURTIGE retter. En af dem som står øverst på favouritlisten her i efterårsmånederne er bagte rodfrugter med guacamole og kylling.

Bagte rodfrugter

Pernille H Petersen

, ,

2 Responses to Den lette udvej – Kylling med bagte rodfrugter

  1. Thomas 21. januar 2018 at 13:59 #

    Grundkriteriet for en opskrift er nu… Selve opskriften/tilgangen😜

    • Pernille 24. januar 2018 at 10:31 #

      Hej Thomas, det kan man jo argumentere for 😉
      Steg kyllingen på begge sider til den er gennemstegt. Udskær rodfrugterne og bag dem i ca. 35 minutter på 220 grader 😀
      God fornøjelse 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.