Fødselsdagsønsker..

Reklame sort mindre mindre

I har nok næsten gættet det, jeg har fødselsdag og det er i morgen! Så i anledningen fødselsdag og fejringen af mine 28 år, så er der traditionen tro en lille ønskeliste her på bloggen. Det er selvfølgelig kun et udpluk, som henvender sig (surprise) i kategorien “køkkenting”.

Da vi er så tæt på jul, så tænkte jeg I måske kunne bruge den som inspiration til juleønskelisten, hvis i ikke er så heldige at kunne fejre fødselsdag her inden for de nærmeste dage.

Ønsker2016

 1. Jeg gad virkelig godt være bedre til flotte kager, det bliver man blandt andet med sprøjteteknik. Derfor ønsker jeg mig sprøjter og tyller som dem man kan købe HER.
 2. Jeg har længe drømt om en røremaskine. Vi har egentlig ikke plads, men jeg ville elske hvert et sekund jeg tilbragte sammen med den i mit køkken. Jeg overvejer derfor om i år er året hvor jeg skal hive den store pung op af lommen, da den nok er lige i overkanten af det gavebudget som vi holder os i min familie. Men skulle det være, så skulle det være DENNE smukke drøm fra Kenwood.
 3. Jeg mangler altid viskestykker! Jeg har kun nogle kedelige og grimme nogle hængende. Et som DETTE fra SemiBasic ville pynt noget så fint i mit køkken, de er i flere farver og kan findes HER.
 4. Min samling af Royal Copenhagen vokser stille og roligt. Jeg synes stadigvæk jeg mangler lidt frokosttallerkner, så derfor vil denne fra deres Blue Elements serie passer perfekt sammen med mine White Elements, Musselmalede og Megamussel. De kan blandt andet findes HER.
 5. Som altid skal der være noget lækkert til en selv, så da jeg er ualmindeligt stor tilhænger af den glutenfrie lakrids fra Johan Bülow, så skal der også lidt guf på listen. Jeg drømmer lidt om den julekalender han har lavet i år, da den nemlig indeholder DENNE lækre udgave af hans lakridskugler, som også købes HER.
 6. Ønsker man sig ikke noget fra min liste, men er helt på barbund med ønsker, så kan man ALTID ønske sig et gavekort fra sendentanke.dk. Få ting slår oplevelser og tid med dem man holder mest af.

Måske vi kan inspirere hinanden – Hvad ønsker I jer til jul?

//Indlægget indeholde affiliatelinks

Medical conditions are a frequent cause of erectile dysfunction

 • click here now
 • or ED Its simple, yet effective. A lot of times its difficult to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal

 • informative post
 • . If it turns out that the problem stems from an underlying health issue

 • check this
 • Do youve any? Kindly permit me recognise in

 • Your Domain Name
 • that I may just subscribe. Thanks. It is important to understand that taking Viagra tablets alone will not cause an erection

 • Get More Info
 • Pernille H Petersen

  , ,

  Der er endnu ingen kommentarer.

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.