Glædelig jul og de sidste tips og tricks

Jeg synes, det er på sin plads at jeg lige tjekker kort forbi bloggen her i dag. Jeg er selv blevet installeret hos mine forældre, anden er ved at blive gjort klar til at snurre rundt på grillen og flæskestegen er sat i ovnen til langtidsstegning. Træet er pyntet og lige om få minutter vender vi næsen mod kirken og julegudstjenesten. Det er så hyggeligt og jeg glæder mig til en aften fyldt med hygge og god mad.

Er du i tvivl om hvordan man sikre sig en glutenfri jul? Så kommer her lidt links til mine jule-tips og tricks.

And

Brun sovs – jeg har flere gange skrevet om hvordan man laver brun sovs, I finder guides HER og HER. Desuden prøvede jeg forleden at lave den opbagt med den orange finax og det gik glimrende, et indlæg om det følger i det nye år.

2014-11-18 19.59.54-1

Risalamande – min absolut yndlingsdessert og fantastisk nok helt naturlig glutenfri. Desværre skal man passe enormt meget på med kirsebærsovsen, da jeg har stødt på nogle, som indeholder gluten. Du finder min opskrift HER.

Tilbage er der kun at ønske alle jer enormt dejlige læsere en helt fantastisk og glædelig jul! Må I få glutenfri sovs i langebaner og risalamande til det står ud af ørene.

Pernille

, , , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.