Det hurtige glutenfri franskbrød

Jeg har været så heldig at få lov til at teste nogle forskellige produkter fra Finax. Hvilket har gjort, at der er gået et lille lys op for mig.

Egentlig kan jeg bedst lide at lave tingene fra bunden og bruger sjældent de løsninger, hvor der bare skal tilsættes lidt vand, røres og bages. Ofte er konsistensen alt for gummi-agtig, samtidig med, at det simpelthen bliver sten hårdt og tørt meget hurtigt.

MEN, efter at have prøvet Finax Havrebrødmix, vil jeg sige, at jeg virkelig er blevet positivt overrasket. Det var uhyggeligt let at lave, da der kun skulle tilsættes vand. Det skulle røres i rigtig lang tid og i stedet for at fedte med at ælte det på bordet smurt ind i mel, valgte jeg at klase det i en brødbageform og lade det hæve deri.

Glutenfri Havrebrødmix

I stedet for at bruge et vådt klæde til at lægge over det glutenfri brød, som vejledningen på bøtten foreskriver, tog jeg og dryssede en god sjat vand over med fingrene. Det havde nok været lettere at bruge en spray-lignende ting. Men det lå jeg ikke lige inden med.

Det smager helt som franskbrød skal, og det er nu 5 dage efter det blev bagt, stadig rigtig fint, hvis det lige kommer en tur i brødristeren.

Jeg har set, at nogle blander de forskellige glutenfri brødblandinger med andre spændende ting til nogle ret gode glutenfri boller. Det tror jeg, er noget af det, jeg skal eksperimentere med næste gang.

Er man sensitiv skal man være opmærksom på denne brødblanding, da den desværre indeholder en lille smule hvedestivelse, altså under de 20ppm, som er grænseværdien. Jeg er dog selv ret sensitiv og reagerede ikke på det.

Glutenfri franskbrød

//Sponsoreret indlæg

These are genuinely enormous ideas in regarding blogging

 • web
 • . Erectile dysfunction sign:

 • click this site
 • . Fast forward to 1996

 • more tips here
 • and permanent cures for impotence. The Food and Drug Administration (FDA) approved

 • Check This Out
 • it has generated at least $17 billion in the U.S. Essentially, this means that Viagras effects can last longer the older you are

 • other
 • Pernille H Petersen

  , ,

  3 Responses to Det hurtige glutenfri franskbrød

  1. Line 25. februar 2015 at 22:29 #

   Jeg vil blot lige tippe om, at Semper (fås i Kvickly) laver nogle, efter min mening, bedre melblandinger – især den der hedder grov mix giver et franskbrød som smager som “den ægte vare” og har en fantastisk konsistens! Blot et lille tip – den giver i følge mig et langt bedre og mere rigtigt brød end finax

   • Pernille 25. februar 2015 at 22:31 #

    Tusind tak for tippet. Den har jeg ikke prøvet den endnu. Men det vil jeg da helt sikkert skynde mig at få testet 😀

  2. Jesper 29. november 2018 at 18:43 #

   Lille tip: Vi river normalt 2 æbler og 2 gulerødder i, reducerer vandet til 7dl.
   Det giver den bedste bolle 😉

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.