Glutenfri Pad Thai

//Indlægget er sponsoreret af Santa Maria

Glutenfri Pad Thai

Tro det eller ej, det sker ind i mellem, at jeg simpelthen er total ideforladt omkring hvad aftensmaden skal stå på herhjemme. Og i går skete der noget jeg alligevel aldrig har prøvet før. Det ringede på døren og den kære postmand havde en pakke proppet med lækkerier fra Santa Maria, lækkerier, der tilsammen udgjorde et (næsten) komplet måltid, nemlig Pad Thai.

Da vi herhjemme er ret store fans af thai, men virkelig sjældent ender med at få et sådan måltid måtte det straks gå fra papkasse til vores mavser.

I forhold til hvor simpel en ret det er at lave, er jeg ret imponeret over hvor dejligt det smagte. Jeg har fået lov til at dele opskriften med jer, så for dem af jer, der har lyst til at give den et skud, så kommer den her.

Ingredienser – Glutenfri Pad Thai (2-3 personer)

1/2 pakke glutenfri risnudler
2 spsk. madolie
300 g kyllingebryst
300 g hvidkål
2 små gulerødder
1 æg
1/2 flaske Santa Maria Asian Wok Pad Thai
1 dl jordnødder

1/2 lime
Frisk koriander

  • Kog nudlerne i henhold til vejledningen på pakken
  • Skær kyllingen i strimler
  • Brun kyllingen i en wok (stor pande) i olien
  • Snit hvidkål og gulerødder fint
  • Tilsæt dem til wokken og steg det ved høj varme i 1-2 minutter
  • Pisk ægget med en gaffel i en lille skål
  • Lav en lille udhulning i wokken og hæld ægget i og steg det under omrøring
  • Skær nudlerne i stykker og tilsæt dem sammen med woksaucen
  • Lyn steg retten på høj varme til alle ingredienser er helt varme
  • Tilsæt grofthakkede jordnødder
  • Pynt med lime og koriander

Som I ser ovenfor er det en ganske simpel ret at lave og den er virkelig smagfuld. Jeg har ikke smagt woksaucen før og er ret stor fan, så nu er jeg allerede gået i tænkeboks over hvad man mon ellers kan bruge sådan en lækker fætter til. Kender I den? Og har I nogle gode tips til at bruge den, så smid gerne en kommentar på dette indlæg nedenfor.

Glutenfri Pad Thai

Pernille H Petersen

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.