Glutenfri Pizza på Dominos

//Indlægget er lavet i samarbejde med Dominos

Glutenfri Dominos pizza

Jeg har tidligere snakket varmt (og meget?) om at man det seneste årstid har kunne få glutenfri pizza som take-away her i Odense. En del har skrevet og spurg,t om der også findes andre steder rundt i landet, hvor man kan få stillet lysten til pizza, hvis den skulle opstå, og det gør den jo ind i mellem.

Og det er derfor med glæde, at jeg kan fortælle, at man nu kan få glutenfri pizza på Dominos i alle deres egne restuaranter. For en flad 10’er ekstra i prisen, kan de lave en glutenfri bund, som både er slet ikke tør som en glutenfri pizza nu ellers hurtigt bliver. Eller svampet, det er som om det er svært at ramme den lige bagi, men jeg vil sige, Dominos har gjort et rigtig godt forsøg.

Jeg svingede forbi deres resturant på Østerbro, i forbindelse med at jeg besøgte nogle venner i sidste weekend, så som en perfekt løsning på tømmermænd, var der glutenfri pizza, inden jeg satte kursen mod Odense. Og selv om mine venner jo normalt spiser pizza propfyldt med gluten, var de ret imponerede over den glutenfri variant, så den kan altså noget.

De har lavet en fin oversigt over deres pizzaers ingredienser, som man finder HER, så man i ro og mag kan sidde hjemme og finde en man kan tåle. Min egen favorit, var den der hed Parma med pesto på.

Er du interesseret I at læse om mine andre oplevelser med at spise ude i Byen glutenfri, kan du finde oversigten HER. Og skulle man have lyst til selv at lave sin pizza, så har jeg en opskrift lige HER.

Glutenfri Dominos pizza

Glutenfri dominos pizza

 

Pernille H Petersen

, , ,

One Response to Glutenfri Pizza på Dominos

 1. Lars 25. juli 2017 at 20:33 #

  Hej Pernille. Du får lige Dominos svar på min spørgsmål om gluten i deres pizzaer, hvis man har cølialki. Det har min datter og vi spiser ikke pizza fra Dominos.

  Tak i øvrigt for din blog. Det er altid rart at læse om andres erfaringer. 🙂

  ————————————————————————————————-

  Kundeservice (Domino’s)
  28. jun. 15.00 CEST
  Kære Lars.

  Tak for din henvendelse,

  I forhold til den omtalte glutenallergi, så vil jeg ikke anbefale at løbe denne risiko. For vi kan på ingen måde garantere, at den bliver tilberedt uden berøring med andre toppings og lignende.
  Så hvis allergien er i så slem en udgave, kan jeg desværre ikke anbefale dig dette. Simpelthen for ikke at risikere at hun får et allergisk anfald af dette. For det vil vi naturligvis ikke være skyld i.

  Fortsat rigtig god dag.

  Med venlig hilsen
  Marc

  Mange hilsner/Best regards

  Domino´s Pizza kundeservice
  Address: Præstemarksvej 19, DK-4000 Roskilde

  Mobile: +45 33-123456
  E-mail: telefon@dominos.dk
  Web: http://www.dominos.dk

  Domino’s Pizza’s Vision:
  Exceptional people on a mission to be the best pizza delivery company in the world!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.