Glutenfri Hjemmelavet Remoulade

Vi får gæster både i morgen og i aften til luksus hotdogs på terrassen! Sådan går det når man snakker lidt forbi hinanden – så vupti, får man inviteret to hold til samme ret. Men det gør nu ikke noget! Det er så simpel, lækker og gæste-venlig en ret at vi gerne hiver den frem fra hatten igen og igen.

Faktisk har jeg haft denne opskrift på en remoulade liggende længe. Det er ikke fordi det er svært at få fat i en remoulade uden gluten, men jeg kan simpelthen ikke lide smagen. Eller de ugenkendelige klumper der er i den.

Så derfor laver jeg helst min egen – det tager ganske få minutter og man kan gøre det i god tid inden man skal spise så man ikke skal stå med alt i sidste øjeblik. Faktisk bliver den kun bedst af at blive lavet i god tid – så bliver smagen mere blød og rund.

Jeg har tidligere skrevet om disse pølsebrød, som jo gør sig eminent til hotdogs, er der nogle som er stødt på dem i år? Jeg selv har ikke set dem siden sidste sommer hvor de blev solgt i Meny.

Men jeg selv er begyndt at bruge DENNE opskrift hvor bollerne blot formes aflange og kan dermed sagtens bruges som pølsebrød.

Glutenfri Hjemmelavet Remoulade

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Tilbehør
Antal 500 ml

Ingredienser
  

  • 2 dl creme fraiche min. 18 %
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 groftrevet gulerod
  • ½ tsk. sukker
  • 1 ½ tsk. gurkemeje
  • 2 tsk. karry
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 2 spsk. finthakket cornichoner
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. finthakket purløg
  • 1 tsk. finthakket løg
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Rør alle ingredienser sammen og stil på køl til den skal bruges
  • Holder 2-3 dage i køleskab i lukket beholder
Pernille

, , , ,

2 Responses to Glutenfri Hjemmelavet Remoulade

  1. Hanne Christensen 27. februar 2024 at 11:15 #

    Hvordan kan I kalde remouladen glutenfri, da der er gluten i alle krydderier?

    • Pernille 27. februar 2024 at 11:19 #

      Hej Hanne.
      Det er korrekt at nogle mærker kan indeholde spor af gluten. Dem holder jeg mig personligt også altid fra at bruge. Men hvis du bruger krydderier fra Santa Maria eller Urtekram, så er de uden gluten og dermed får du en god remoulade du sagtens kan tåle.

      Jeg hjælper altid meget gerne med spørgsmål og afklaring, der må faktisk spørges alt det der kunne være brug for. Men en nedladende tone som i denne kommentar, det tillader jeg mig at slette en anden gang.

      Med ønsket om en god dag.
      Mvh. Pernille / Glutenfrimagi

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.