Glutenfri Sliders med tomatsalsa

Sliders burger

Jeg nyder min ferie og København og i aften skal jeg prøve noget nyt. Jeg har nemlig fået opsnuset at Cock’s n’ Cows nu tilbyder glutenfri burgers, så det skal jeg prøve sammen med min kæreste.

I den anledning, synes jeg, det var passende med denne opskrift på glutenfri sliders (bedre kendt som mini-burgers). Det er endnu en af de opskrifter, som jeg har lavet til det glutenfrie opskriftsunivers for REMA 1000. De smager virkelig godt og bare det at se billeder gør, jeg overvejer om min frokost også skal stå på burgers?!

Ingredienser – Glutenfri Sliders (2 Personer)

1 pose Fria Pølsebrød (5 pølsehorn)
350 g hakket oksekød
10 skiver cheddarost
3 tomater
½ rødløg
½ håndfuld frisk basilikum
5 hele blade icebergsalat
Mayonnaise (uden gluten)

  • Hak tomat, basilikum og rødløg meget fint og bland det i en skål.
  • Form kødet i små bøffer ca ½ cm høje.
  • Drys med salt og peber.
  • Steg dem på den ene side i 2-3 minutter. Når de vendes placeres en skive ost oven på og bøffen steges færdig.
  • Lun pølsebrødende til de får en gylden overflade. Det bedste resultat opnås ved at brug optøede pølsebrød eller ved at give frosne brød 0,5 minut i microovnen før de kommer i ovnen.
  • Skær brødene midt over så du har til to burgers. Skær dem over på midten så fyldet kan komme i.
  • Kom mayonnaise på begge sider, placer salat på bunden, så bøf, tomatsalsa og låg.

Har du gæster, kan du sagtens servere en tallerken med flere forskellige variationer af små glutenfri sliders. Du opnår et flot resultat ved at stikke en lille pind eller et halv træspyd ned igennem burgeren, så alle lag bliver, hvor du ønsker dem.

//Indlægget er lavet i samarbejde med REMA1000.

Sliders burgers

Glutenfri slider burger

Pernille

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.