Rodfrugtesuppe med knasende topping

Glutenfri suppe

Der er to grunde til, at jeg virkelig har haft lyst til suppe i flere dage nu. For det første, er det en dejlig sund variation til alt den fede julemad og de søde julegodter. For det andet, er det simpelthen bare noget, som hører sig til, når vejret er så koldt og rivende, som det er i disse dage.

Jeg har længe troet, at cøliaki betød, man selv skulle i gang i køkkenet for, at man kunne få en god varm suppe til aftensmad, da alle dem jeg læste på i starten var propfyldt med gluten. Men fornylig er jeg blevet gjort opmærksom på, at MOU efterhånden har flere glutenfri varianter. Jeg kan godt lide, at der er lidt at tykke i, når man får suppe. Og oven i købet har de lige lanceret glutenfri okse- og kyllingeboller. Mere om dem senere.

Men da jeg havde lidt kyllingefilet liggende i køkkenet, valgte jeg at supplere min glutenfri suppe med dette.

Ingredienser (3 pers)

MOU Rodfrugtesuppe
200 g kyllingefilet
3 spsk peanuts
3 spsk rosiner
3 spsk glutenfri stærk chili sauce
1 pk Tulip Bacon

  • Varm suppen i en gryde
  • Skær kyllingen i små tern, steg dem på en pande og hæld dem op i suppen
  • Hak peanuts fint og rør dem sammen med rosiner og chilisaucen
  • Anret en portion suppe med 2 skiver bacon knust og en spsk af peanutsblandingen på toppen.

Jeg er helt blæst bagover af, hvor lækker denne glutenfri suppe er. Den er tusind gange bedre end jeg husker sådan en købesuppe. Jeg synes, at den knasende topping giver en masse at tygge i foruden de lækre stykker rodfrugt, som er i suppen. Er man ikke til det stærke kan man også sagtens bruge en sød chilisauce til topping. Det er helt sikkert noget, jeg skal have mange gange denne vinter.

Glutenfri suppe

//Indlæg sponsoreret af Tulip

 

Pernille H Petersen

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.