Grillet selleri og hakkebøf

Grillet selleri

Jeg er, som tidligere nævnt i dette indlæg, i gang med at stramme op på kosten og spise lidt sundere. Derfor har jeg skåret en masse kulhydrat ud af min kost og erstattet det med lidt sundere alternativer. Det resulterede i et lille eksperiment med selleri som blev ganske lækkert og perfekt til en god grillet hakkebøf, som var lige det jeg havde mest lyst til i dag.

Aftensmaden stod nemlig på noget let, da det meste af min eftermiddag blev brugt i fosterstilling på sofaen, da jeg på en eller anden måde, er blevet “glutanized” til frokost. Heldigvis hjalp det at få lidt mad i maven, så I skal bestemt ikke snydes for opskriften.

Ingredienser – Grillet selleri og hakkebøf (4 pers)

800-1000 g hakket oksekød
1 knoldselleri
1 spsk smør
Urtesalt & peber

  • Form køddet til bøffer og krydder dem med salt og peber
  • Skær toppen og kanterne af knoldsellerien og skyld den grundigt for jord
  • Skær den i skiver og herefter til små fine firkanter
  • Smør de to store flader med smør og krydder med salt og peber
  • Grill selleri firkanterne ved indirekte varme i 10-15 minutter på hver side
  • Grill hakkebøfferne
  • Server med en lækker og cremet ærtepure som du finder opskrift på HER og HER.

Desuden passer sådan en sød og sprød sommer majskolbe perfekt til denne tallerken både for den skønne farve for øjet, men mest af alt fordi den er sød og saftig.

Pernille H Petersen

, , , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.