Hjemmelavet koldskål

Koldskål

Kan I mærke det? Solen titter stille og roligt frem og straks er humøret bare højere. Jeg håber, at det gode vejr holder hele vejen over weekenden, det synes jeg altså vi alle sammen trænger til.

Jeg er optimistisk for weekenden og vil derfor lige give jer min mors opskrift på koldskål. Den smager fantastisk og er i min verden lige som koldskål skal være. Jeg har for lidt tid siden eksperimenteret med opskriften på kammerjunker og har HER postet en fantastisk opskrift på hjemmelavede glutenfri kammerjunker.

Ingredienser – koldskål (3 L)

1 L tykmælk
2 L kærnemælk
3 tsk vaniljesukker
1/2 – 1 dl sukker

  • Pisk tykmælk, kærnemælk, sukker og vaniljesukker godt sammen
  • Smag til med vaniljesukker og sukker efter behov
  • Server med glutenfri kammerjunker

Er man ikke den store fan af kammerjunker er en frisk version at bruge blåbær eller jordbær i koldskålen. Nogle gange har jeg også kunne få fat i en rigtig god glutenfri chokolade müsli i min lokale helsebutik, desværre er det bare ret svingende med om de har den eller ej. Så derfor er jeg lykkelig over at have min opskrift på nogle rigtig velsmagende glutenfri kammerjunker.

Koldskål

Pernille H Petersen

, , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar