Knasede salatdrys

Knasende salatdrysReklame sort mindre mindre

I de her varme dage, har jeg ikke lyst til meget andet end salat og måske lidt lækkert fra en grill. Jeg er stor fan af salater som knaser, enten via gulerod eller frisk blomkål, men det bliver hurtigt lidt ensformigt i længden.

Af denne grund, har jeg i noget tid forsøgt mig med forskellige knasende salatdrys og toppings og har fundet frem til min favorit, som er lavet på mandler, hørfrø og græskarkerne. Den er sprængfyldt med det gode fedt fra mandler og hørfrø. Desuden er hørfrø en rigtig god kilde til fibre, som man hurtigt får for lidt af, når man ikke spiser gluten. Så følte man sig ikke sund nok med sin salat, så kommer denne blanding til at tilføje lidt ekstra på sundhedskontoen.

Ingredienser – Salatknas

200 g mandler
3 spsk. salt
2 dl kogende vand
2 spsk. hørfrø
3 spsk. græskarkerner

  • Opløs salt i det kogende vand og tilsæt mandlerne.
  • Lad det trække i 20-15 minutter.
  • Hæld vandet fra og fordel mandlerne på et stykke bagepapir, lad dem tørre i 5-10 minutter.
  • Opvarm ovnen til 150 grader og bag her efter mandlerne i 20-25 minutter.
  • Lad mandlerne køle af og bland med hørfrø og græskarkerne og brug i din favoritsalat.

Jeg har også efterfølgende brugt den til en lille eftermiddags-snack, den egner sig nemlig fint til bare at spise alene eller som en sidevogn til et godt glas køligt hvidvin eller en god kølig drink her i sommervarmen.

Opskriften er lavet til REMA1000 og vil derfor kunne findes HER.

Knasende salatdrys Knasende salatdrys Knasende salatdrys

The effectivity of Viagra, or how long Viagra will last for

  • click resources
  • The cavernous body is relaxed,

  • find more
  • LLC. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this post

  • see it here
  • and the rest of the is extremely good. I have been browsing online greater than three hours lately, but I by no means found any fascinating article like

  • try this website
  • . You have touched some fastidious things here. Any way keep up wrinting

  • click resources
  • .

    Pernille H Petersen

    , , , , , ,

    Der er endnu ingen kommentarer.

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.