Koteletter i fad

Koteletter i fad

Nogle dage skal det bare være let at gå til aftensmaden uden, at det går på kompromis med lækkerheden. Jeg synes jo altid, det er sjovere at lave mad, når man også ved resultatet er noget, man har lyst til at spise.

Forleden havde de hamrende billige koteletter i min Brugs. Og uden videre eftertanke røg de ned i kurven. Da jeg så endelig stod herhjemme var udfordringen så at lave noget let og lækkert ud af et ellers lidt kedeligt stykke kød. Tankerne røg fluks på koteletter i fad, som jeg synes, man kan krydre til noget rigtig godt. Ganske rigtigt, blev jeg ganske tilfreds med resultatet.

En anden god ting ud over letheden ved denne ret er, at det er så let at lave ekstra til en madpakke. Desuden bliver det næsten kun bedre dagen efter. Især, hvis det lige lunes lidt op igen i en microovn.

Koteletter i fad

Samlet tid 50 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 koteletter
  • 1 ds hakkede tomater
  • 3 spsk. tomatpure
  • ¼ L fløde
  • 2 tsk. all round krydderi fra Urtekram (Vær opmærksom på nogle mærker ikke er glutenfri)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • salt & peber

Sådan gør du
 

  • Opvarm ovnen til 200 grader
  • Steg koteletterne på en pande sammen med hvidløg i lidt olie
  • Bland tomat, tomatpure, fløde, krydderi, basilikum, salt, peber og hakket gulerod i et ovnfastfad
  • Læg koteletterne i fadet og varm det i ovnen i 30 min på 200 grader
  • Imens tilberedes enten ris eller revet blomkål
Glutenfri koteletter i fad
Pernille

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.