Kylling & lime suppe

Glutenfri suppe

Den har endnu en gang stået på en lækker suppe herhjemme, vejret er simpelthen ikke til andet. Jeg har denne gang brugt Hønsekødssuppen fra MOU. Jeg er vild med, man kan købe sig til en let løsning i en grundsuppe, som er lavet uden gluten og så give den lidt trylleri med lækre tilføjelser. På den måde kan man hurtigt, let og billigt lave sig rigtig dejlig aftensmad.

Ingredienser (4 pers)

3-400 g kylling
2 fed hvidløg
1 løg
1 frisk chili/tørret chili kan også bruges
1 MOU Hønsekødssuppe
1 dåse hakket tomat
3 lime
2 gulerødder
1 bundt koriander
1 spsk kokosolie (kan købes her)

  • I en gryde varmes suppen.
  • Steg kyllingen i lidt kokosolie på en pande.
  • Hak hvidløg, chili og løg fint og tilsæt det kyllingen.
  • Hæld indholdet i panden over i suppen.
  • Tilsæt dåsen med tomat og saften fra limefrugterne i gryden og lad det simre med
  • Riv gulerødder og tilsæt dem i suppen.
  • Server med hakket koriander på toppen.

Der var rigeligt med suppe til, at der også var til frokost i dag, simpelthen en fantastisk ret i sådan et rigtig vintervejr. Chili og hvidløg giver suppen en god varme og limesaften gør den bliver frisk. Desuden synes jeg, lime og koriander spiller rigtig godt sammen.

Glutenfri lime suppe

//Indlægget er sponsoreret af Tulip

Pernille H Petersen

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.