Kylling med broccoli-bites

Kylling med Broccoli-bites

//Sponsoreret af REMA1000

Det er tid til endnu en opskrift, som er udviklet til det glutenfrie opskriftsunivers hos REMA1000. Nemlig lækker saftig kylling med smagfulde broccoli-bites. Jeg har flere gang tænkt på at begive mig ud i at udvikle en lidt sundere pangdang til pommes og især rösti. Disse er simpelthen så lækre bløde inden i og stadig sprøde uden på. Desuden mætte de virkelig godt og kunne også være en god måde at få lidt grøntsag i børn eller andre som måske ikke lidt klapper i hænderne når der kommer grønt på bordet.

Det er super let at lave og det gør sådan en tallerken endnu mere farverig og lækker. Jeg lavede en enkel dressing til med skyr, lidt ketchup og chiliflager.

Kylling med broccoli-bites (2 Personer)

4 stykker Kylling med skind og ben
1 frisk gren timian (eller oregano eller persille)
250 g broccoli
1 økologisk æg
1 løg
50 g revet cheddarost
½ dl glutenfri rasp
2 spsk. hakket persille
Olie
Salt og peber

  • Opvarm ovnen til 210 grader.
  • Kyllingebrysterne pensles med olie og drysses med salt og peber samt friske urter.
  • Kommes i et ildfast fad og steges i ovnen i ca. 30 minutter.
  • Hak eller riv broccoli og løg rigtig fint og kom det i en skål.
  • I skålen tilsættes æg, ost, rasp, persille sammen med 1 tsk. salt og 0,5 tsk. peber.
  • Bland det grundigt sammen og lad det stå og samle sig i 5 minutter.
  • På en bradepande placeres et stykke bagepapir som pensles med olie.
  • Med en ske eller hænderne formes små mini bites (ca. 1 cm x 4 cm), som placeres på bagepladen.
  • Kom pladen med bites i ovnen og lad dem bage til de er gyldne og sprøde (ca. 18-25 minutter).
  • Vend dem gerne halvvejs så de bliver sprøde på begge sider.

Server med cherrytomater bagt i ovnen penslet med hvidløg, timian og salt. Opskriften kommer senere på bloggen.

Kylling med Broccoli-bites

Pernille H Petersen

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.