Glutenfri Lemon butter chicken

For pokker der er smæk på tingene her ude på den anden side af skærmen. Jeg jonglerer lige nu med et ekstremt behov for ferie (kom nu bryllupsrejse), 10.000 ting der skal på plads med hensyn til brylluppet før jeg bliver Fru og så mange små projekter der relaterer sig til bloggen. Det er måske også derfor jeg har postet lige lovligt usunde ting på det seneste og måske endda ikke postet så meget, som jeg gerne ville. Kender I det? At i de perioder hvor kroppen har mest muligt brug for sund mad og god energi pumper man den i stedet med sukker og cola? #bridaldietgohome!

Men noget, der gør mig umådelig glad og giver mig et stort smil og en masse god energi, det er at se at selv om der måske er lidt stille herinde for tiden, så læser I allesammen ivrigt med. Faktisk er I kommet mange nye til på det seneste, så velkommen til jer og tak fordi I læser med herinde!

For lige at komme lidt væk fra alle kagerne herinde, så lavede jeg for efterhånden længe siden, denne opskrift til REMA1000. Den gør sig vanvittig godt til et glas kold hvidvin på terrassen i de få timer solen titter frem hist og her. Det er så heldigt at der skal hvidvin i retten, så hvorfor ikke tage sig et glas når nu flasken alligevel er åben?

Jeg serverede retten med ris, men jeg tror sagtens den vil kunne gøre sig rigtig godt til pasta også. Jeg selv prøver dog altid at bruge ris fremfor pasta, da det er langt billigere end det glutenfri pasta.

Glutenfri Lemon butter chicken

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Aftensmad
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 300 g kyllingebryst
  • 2 spsk. smør
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • salt & peber
  • 1 spsk. smør
  • 2 fed hvidløg
  • ¼ dl parmesan, revet
  • saften fra en citron
  • 1 ds kokosmælk
  • ½ tsk. timian
  • 1 tsk. rød karry pasta, uden gluten
  • 45 g frisk spinat
  • ½ dl hvidvin
  • 1 dl fløde
  • 3 dl ris, kogt efter posens anvisning

Sådan gør du
 

  • Drys kyllingebrysterne med salt, peber og eventuelt hvidløgspulver.
  • Steg på en pande med høje kanter og stål håndtag i lidt olie til de er gyldne og let gennemstegt og tag dem af panden.
  • Hak hvidløget fint og steg på panden i 1 spsk. smeltet smør.
  • Tilsæt kokosmælk, citronsaft, timian, rød karry og parmesan.
  • Rør fløde og hvidvin i blandingen som koges op i 4-5 minutter.
  • Herefter skrues ned for varmen og kylling tilsættes.
  • Varm ovnen op til 180 grader og sæt panden i ovnen i ca. 15-20 min.
  • Tilbered ris efter anvisning på posenTilsæt spinat lige inden servering.
Pernille

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.