Madplan Uge 21/22

CIlles Pastaret Deluxe Kødsovs Chili Cheese Tops Æggekage Koteletter i fad Mørbradgryde Rodfrugte supper

For noget tid siden blev jeg kontaktet af Ugeavisen Odense, da de gerne ville bringe madplaner i deres ugentlige gratisavis. De havde fundet bloggen og synes det var spændende, at der en gang månedligt også var en helt glutenfri madplan repræsenteret. Da jeg jo vil gå rigtig langt for at få udbredt kendskabet til glutenfri mad og cøliaki sprang jeg på opgaven.

Egentlig er jeg ret dårlig til selv at få lavet en madplan. Jeg har efterhånden mange gange forsøgt at få skabt system og rutine med at lave en madplan og handle ganske få gange om ugen, i stedet for at handle dagligt. De uger det er lykkedes mig, har vi virkelig sparet meget tid og en del penge på madbudgettet. Så derfor tager jeg tilbuddet som en udfordring og vil resten af året bringe ca. en madplan om måneden, som vil blive bragt her på bloggen samt om onsdagen i Ugeavisen Odense.

Nedenfor vil I finde ugens madplan samt en lille beskrivelse til hver dag om hvorfor jeg har valgt netop den ret.

Torsdag:

Selv om foråret er godt i gang, synes jeg ikke, det er for sent til suppe endnu. Denne RODFRUGTESUPPE er blandt mine favoritter, især med denne knasende topping.

Fredag:

Om fredagen må man godt fejre, at weekenden begynder og man har god tid til at hygge sig med aftensmaden. Derfor egner disse GLUTENFRI CHILI CHEESE TOPS sig rigtig godt til denne fredag. Især med en gang hjemmelavet pommes frittes til.

Lørdag:

Denne MØBRADGRYDE er en super god lørdagsret. Den er ekstra god, når man har tiden til rigtig at kræse om den og så er den simpelthen så smuk med den friske basilikum på toppen.

Søndag:

CILLES PASTARET er en ret, som har været på min top 10 virkelig længe. Den smager helt fantastisk og er samtidig simpel og ikke særlig dyr.

Mandag:

ÆGGEKAGE, fungerer for mig som en ”tøm køleskabet”-ret. I denne udgave får vi brugt resten af pølserne fra i går og hvad der ellers måtte gemme sig i køleskabet.

Tirsdag:

Det er ved at være sidste chance for de gode fad-retter. I hvert fald hvis man som jeg godt kan lide grill og friske salater her når sommeren sætter i gang. Derfor vil jeg tirsdag lave denne KOTELETTER I FAD med blomkålsris til.

Onsdag:

Glutenfri erstatningsprodukter som pasta, brød og osv er rigtig dyrt. Derfor vil jeg denne onsdag lave GRØNTSAGSPASTA men med denne KØDSOVS DELUXE i stedet for den traditionelle.

Hvordan ser jeres madplan ud den næste uge?

Pernille H Petersen

, , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.