Naturligt glutenfri pulled turkey burger

Selleriburger

Min 3. og dermed næst sidste opskrift (I kan godt glæde jer til den sidste) er nu online på multimedie kampagnen Astma og Allergi. I som følger mig herinde, ved at jeg er ret vild med at bruge knoldselleri som burgerbolle, frem for at stå flere timer i køkkenet inden et grisset brugermåltid kan køres ned. Jeg synes derfor også denne opskrift hørte fint hjemme på kampagnen.

Denne gang er det en opskrift med pulled turkey, glasserede løg og coleslaw. En af de burgers som helt sikkert går i top 3 i følge min mening. I kan finde opskriften i Astmaogallergi.dk via linket lige HER.

Er du til den mere klassiske opskrift kan du finde min tidligere opskrift lige HER.

Selleriburger

Pernille H Petersen

, , ,

One Response to Naturligt glutenfri pulled turkey burger

  1. Tekla Bach 10. april 2015 at 17:59 #

    Det ser superlækkert ud, jeg er normalt ikke fan af knoldselleri, men det skal da helt sikkert prøves, at bruge dem sådan.
    Selv sværger jeg til, at bruge de store portobellosvampe som burger”boller”, det er superlækkert og mætter vildt godt.
    Man kan finde min opskrift med portobellosvampe på http://www.glutenfriforbegyndere.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.