Ny Paleobar i Odense

Jeg var i lørdags ude at spise med en god veninde. Anledningen var, ud over at det altid er skønt at se hende, at der i Odense er åbnet et nyt paleo-sted. Restaurant Olivia har nemlig, ud over deres brasseri, også åbnet en lille cafe med en masse lækre sager. Udover at man kan få en masse tapas ting, har de også glutenfri boller og paleo kager i massevis, som i ser på billedet her under.

2014-11-15 14.20.21-1

På menukortet har de æggewraps med både kylling, oksekød og vegetarfyld. Sådan en røg jeg på og den smagte altså ret så fint. Der var dog en del dressing i, som gjorde det lidt vådt og sjamset. Men det ødelagde ikke smagen, kun den elegante måde at spise den på. Jeg havde snask i hele ægget og ud over fingrene undervejs. Det er altså nok ikke et sted jeg ville anbefale jer at gå ind på en første, anden eller måske ej tredje date.

Den her henvender sig så mest til Odense folk. Men spiser du glutenfrit og bor du i nærheden af et sted med Paleoretter på menukortet, så kan du med fordel svinge forbi og spise af deres mad. Jeg gør dog altid det, at jeg lige spørger, om de er sikre på, der ikke er gluten i krydderier eller andet. Det er jo med at være på den sikre side, så man ikke bliver syg og dårlig, når man går derfra.

2014-11-15 14.28.52-1

Pernille H Petersen
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.