Tun anretning til påskebord eller tapasmenu

Er I kommet godt igennem påsken?

Jeg selv er nærmest stadig helt dårlig af alt den gode mad, som min mave har skulle fortære de seneste dage. Men hverdagen er lige så stille kommet i gang og hovedet op i tempo igen.

Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at dele en påske-lignende opskrift, men som stadig holder hele året rundt, blandt andet til et lækkert tapas bord. Den går selvfølgelig også på det helt almindelige frokostbord eller i madpakken hvis man blot dropper anretningen.

Lækker tun-tapas (4 stk.)

1 pakke softkerne brødblanding fra REMA1000
2,5 dl lunkent vand
15 g gær
1 ds tun i olie
1 spsk. creme fraiche
1,5 spsk. mayonnaise
1 spsk. hakket frisk purløg
1 spsk. frisk karse
Salt & Peber

  • Rør brødblanding, vand og gær grundigt sammen og fordel dejen i en rugbrødsform (1 L).
  • Lad brødet hæve i 50 minutter et lunt sted.
  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Bag brødet i 40 minutter på 200 grader.
  • Lad brødet køle af.
  • Imens blandes tunmoussen ved at blande tun, mayonnaise, creme fraiche, hakket purløg, karse og lidt salt og peber.
  • Kom tunmoussen i 4 små glas og stil på køl til brug.
  • Skær tynde skiver softkernebrød og placer en stav i hvert glas til pynt.

Understanding the most common potential causes of impotence can help a man identify

  • visit homepage
  • read more:

  • go to my site
  • I stumbledupon it

  • my response
  • I am going to return yet again since I saved as a favorite it. See your doctor if you suspect that you may have a substance

  • web
  • . Develops abruptly but you still have early-morning erections and are able to have an erection while masturbating, the problem

  • over here
  • .

    Pernille H Petersen

    , , , ,

    Der er endnu ingen kommentarer.

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.