Pastasalat med tomat og rucola

Pastasalat

Jeg har haft nogle skønne dage her i Bruxelles og Paris, fyldt op med ferie, oplevelser og afslapning. I aften går turen hjem til DK og jeg har ladet mig fortælle at vejret godt kunne komme til at være sommerligt.

Jeg er som altid blevet stor forkælet med glutenfrie sager hernede i Belgien og fra første dag blev køleskabet fyldt op med glutenfrie øl. Jeg har smagt på Brunehauts 4 forskellige og kan sige at Triple er min favorit, så hvis i kommer forbi sådan én en dag, kan det virkelig anbefales. Men de smager nu alle rigtig godt på hver sin måde.

Foruden øl, har vi fået en masse god mad, en af dagene en fantastisk let, lækker og sommerlig pastasalat. Jeg har fået lov til at dele opskriften her på bloggen.

Ingredienser – Pastasalat med tomat og rucola (4-6 pers)

3-4 spsk Oliven olie
4 fed hvidløg
En stor håndfuld basilikum
Revet skal af 1 økologisk citron
4 blomme tomater
1 spsk olie
400 g kyllingefillet
2 tsk paprika
500 g glutenfri pasta
3 håndfuld rucola

  • Skær hvidløget i fine små stykker
  • Bland i en stor skål med 3-4 spsk olie, hakket tomat og basilikum og revet citronskal
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken
  • Steg kyllingen i strimler og steg dem i 1 spsk olie sammen med paprikaen
  • I en skålen blandes nu kylling og pasta
  • Top med rucola inden servering

Vi fik denne pastasalat med lunt brød og hjemmelavet hvidløgssmør.

Der skulle egentlig også toppes med oliven, men det er jeg virkelig ikke fan af. Så er man til det, kan man sagtens blande det i, er der delte meninger kan man som os, servere det ved siden af i en lille fin skål.

Eller som her på billedet hvor de er lagt på toppen som pynt. Et rigtigt blogger-snyde-trick!

Pastasalat

Pernille H Petersen

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar