Protein-knækbrød

//Indlægget er sponsoreret af Soy4You

Protein knækbrød

Jeg har flere gange stødt på produktet Soy4You i forskellige supermarkeder, jeg har aldrig rigtig tænkte over hvad det var, så da jeg fik mulighed for at modtage en testpakke slog jeg til. Det er så sundt at prøve noget nyt.

Soy4You er et produkt, som kan bruges som alternativ til kød for en mere fiber- og proteinrig kost. Det er lavet på soyabønner og er derfor naturlig glutenfri.

Jeg er ikke helt der endnu, hvor jeg har mod på at udbytte mit køb med soyagranulat, men jeg kan godt lide tanken om, at man kan bruge det i andet bagværk uden det giver en mærkelig eftersmag, men i stedet beriger maden med ekstra protein. Jeg har derfor forsøgt mig med ekstra proteinfyldte knækbrød, for at starte blødt ud i denne nye verden.

Ingredienser – Protein-knækbrød (9-12 stykker)

1 spsk Psyllium (husk)
2 dl vand
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1,5 dl græskarkerner
1 tsk salt
1 dl Soy4You (Kan købes HER)

  • Bland salt, vand og Psyllium og lad det stå 5-10 min til det geletere.
  • Rør lidt rundt i massen og bland resten af ingredienserne i til det bliver en sammenhængen masse.
  • Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir og glat massen ud til et jævnt lag.
  • Skær det glutenfri knækbrød i passende firkanter med en kniv eller en pizzaskærer.
  • Bages i 50 min på 160 grader varmluft.

Jeg synes de smager rigtig godt og man kan slet ikke smage at jeg tilsatte Soy4You, de gør det helt vildt godt på madpakken som mellemmåltid med et stykke ost.

Har I prøvet at erstatte jeres kød med granuleret Soya? Så vil jeg helt vildt gerne høre om jeres erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Med ønsket om en fantastisk torsdag og glæden over man snart kan skimte weekenden derude i horisonten.

Protein knækbrød

Pernille H Petersen

, , , ,

2 Responses to Protein-knækbrød

  1. Anna Warrington 3. marts 2016 at 17:59 #

    Hvor ser det lækkert ud! Jeg ender altid med at bage det samme knækbrød (fordi det er nemt), så det er skønt med lidt ny inspiration 🙂

  2. Michaela 20. februar 2017 at 10:02 #

    Jeg bruger soya SAMMEN med almindeligt oksekød i f.eks kødsauce og INGEN har opdaget det endnu😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.