Rodfrugtesuppe ala thai med hurtige boller

Jeg har snydt igen, denne gang med nogle hammer lette boller fyldt med stivelse. Jeg kapitulerer nok snart til den her sunde januar. Godt vi snart er ovre på den anden side.

Det som ledte mig på afveje var Urtekrams nye produktsortiment med glutenfrie og økologiske produkter. Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at teste dem. De bedste vil jeg bringe lidt om her på bloggen.

2015-01-21 15.36.18

Jeg så i går, at Super Brugsen har hele serien på tilbud, så bor man tæt på sådan en, kan det altså findes der.

Da vi skulle have suppe forleden, var vi begge ved at dø af sult. Da suppe ikke lige er kendt for at være ekstremt mættende, tænkte jeg, det var en oplagt mulighed for at prøve bagemix af. Mit valg faldt på Urtekrams Fiberbagemix. Det smarte er nemlig, at det hverken skal have gær eller hævetid. Og da tanken først slog mig da suppen lå i gryden, er det altså et plus i min bog.

2015-01-21 20.00.22-1

Da jeg var i det eksperimenterende hjørne, tryllede jeg også lidt med suppen. Og er man til smagfuld suppe, som bringer tankerne et godt stykke på vej til Thailand, så er denne version altså ret så lækker.

Ingredienser (2 personer)

1 MOU Rodfrugtesuppe
2 spsk peanutbutter
2 tsk karry (vær opmærksom på noget karry indeholder gluten da det er et blandingskrydderi)
½ pose MOU glutenfri kyllingeboller

½ Urtekram Glutenfri Fiberbagemix
4 ¼ dl lunkent vand
Salt

  • Opvarm ovnen til 225 grader
  • Bland Fiberbagemix, vand og salt godt sammen i en røremaskine eller med en håndmixer
  • Form dejen til boller med en ske og placer på en bageplade med bagepapir
  • Bag dem først i 10 min på 225 grader og skru da ned på 180 grader i de sidste 20 min
  • Opvarm suppen som anvist på pakken
  • Tilsæt peanutbutter, karry og kyllingebollerne

Jeg er helt vild med denne variation af suppen. Denne gang har jeg pillet meget lidt ved den, jeg har kun brugt ting, som jeg alligevel lige havde stående.

Jeg er imponeret over bollerne fra Urtekram. De smagte helt fantastiske nybagt og den fiberholdige bolle passede perfekt til den gode varme suppe. Desværre var de som det meste andet glutenfri bagværk lidt kedelige dagen efter, men det kunne sagtens spises uden at blive ristet. På 3. dagen skulle den sidste bolle altså forbi en brødrister. Jeg kan derfor anbefale kun at bage små portioner eller fryse det ned og lune det, når det skal spises igen.

//Indlægget er sponsoreret af Tulip & Urtekram

The launch of Viagra

  • site
  • offers men a new and convenient route of access to treat the symptoms of erectile dysfunction, especially in small amounts. Get more stories like this delivered to your inbox

  • helpful site
  • Get updates on your favorite shows, “an amount that will have little impact on and represents an exceedingly small proportion of (Active Component) health care expenditures. Medical conditions are a frequent cause of erectile dysfunction

  • Visit Website
  • or ED Erectile dysfunction sign:

  • linkmedicin here
  • . Its important to remember that the U.S. Food and Drug Administration doesnt regulate quality

  • his response
  • Pernille H Petersen

    , , , , ,

    Der er endnu ingen kommentarer.

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.