Svensk pølseret

Svensk pølseret

Jeg gav mig forleden ud i et projekt, som startede i stil med – en sundere og glutenfri version af svensk pølseret. Jeg er nogle dage ret vild med de retter, hvor man hurtigt kan bikse tingene hurtigt sammen, for så at lade dem småsimre for sig selv, til det skal spises.

Det gode ved denne ret er, at det er forholdsvis nemt at finde pølser lavet uden gluten, samt det er en ret billig ret. Og hvem kan ikke godt lide sådan en gryderet på disse kolde vinterdage.

Min kæreste ville gerne have en version med ris til, derfor gik mit eksperiment på at finde en passende erstatning på ris til mig selv for at spare alle kulhydraterne.

Ingredienser (3 pers)

Smør
1 pk GØL Hotdog pølser
1 løg
1 tsk chilipulver
4-5 tsk tomatpure
2 dl mælk
2 dl fløde
1 tsk salt
Peber
5 gulerødder

  • Hak løget fint
  • Skær pølserne ud i passende stykker.
  • Steg løgene i smør og chilipulver til de er gyldne
  • Tilsæt pølserne og steg dem til de får en brunlig overflade, ca. 5 min
  • Tilsæt mælk, tomatpure, fløde og salt og peber
  • Lad det simre i ca. 20 min
  • Imens rives gulerødderne groft
  • Server

Er du selv ligeglad med at spare kalorier er det så heldigt at man sagtens kan spise denne med ris også. Jeg synes selv, at gulerødderne var en genial erstatning for risene til denne ret. Det er sprødt og dejligt at tygge i, samt giver en masse saft til retten.

Svensk pølseret

//Indlæg sponsoreret af Tulip
Pernille H Petersen

, , , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.