Tulip Pulled Turkey med guacamole

Jeg havde forleden dag en afsindig lyst til guacamole. Derfor fløj jeg fluks i Fakta efter nogle avokadoer og et forsøg på at finde noget passende tilbehør, da jeg ikke lige tænkte, at guacamole kunne gøre sig for en aftensmad alene.

Da Tulip har været så venlige at lade mig teste deres Pulled Turkey, tænkte jeg, en salat med denne ville være genialt til guacamolen. Tulips Pulled Turkey er lavet uden gluten. Det indeholder dog maltodextrin, som er lavet på hvede, men det indeholder ikke hvedeproteinet. Så medmindre man er meget sensitiv, kan man sagtens spise det. Jeg har i hvert fald ikke reageret på det.

Ingredienser (2 pers)

1 pk Tulips Pulled Turkey
2 avokadoer
2 spsk Skyr
2 fed hvidløg
2 store gulerødder
3 tomater
1/3 agurk
1 peberfrugt
1 salathoved
Feta
Salt og Peber

  • Tilbered den Pulled Turkey som angivet på pakken (40 min i ovnen)
  • Blend avokado, hvidløg, skyr og smag til med salt og peber.
  • Skær grøntsagerne i skiver og anret på salatblandet.
  • Server

Så let kan det altså gøres og det smagte faktisk helt vildt godt og sundt. Det er dejligt med noget sprødt til avokado, synes jeg, derfor skar jeg guleroden i staver og dyppede i guacamolen. Mums!

Generelt er jeg helt tosset guacamole, find også mine andre opskrifter med det grønne vidunder HER, HER og HER.

//Indlæg sponsoreret af Tulip

Tulip Pulled Turkey

Pernille H Petersen

, , , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.