Velbekomme i Odense

Velbekomme

Kender I det med, at man er på rundtur inde i byen, kigger på tøj, hygger sig og lige pludselig slår sulten dig. Man kan ikke tænke og kan ikke foretage sig andet end at være umulig, før man får noget mad?

Jeg har altid været præget af mit blodsukkerniveau og det har jo sikkert skyldtes min uopdagede cøliaki. Førhen var ovenstående situation hurtigt løst, man svingede lige forbi et sted, hvor man kunne få en hotter eller en sandwich. Nu er det med “lige” at få noget mad et større projekt.

I Odense er vi så heldige at have Velbekomme. De laver simpelthen de lækreste sandwich og tilbyder oven i købet glutenfri- og laktosefri brød. De er super sprøde og lækre. De  smager faktisk bedre end dem fyldt med gluten (i følge flere venner, som har smagt med på mit glutenfrie brød).

Jeg har flere gange fået deres sandwich når jeg har været til arrangementer med arbejdet også. Den service tilbyder de også. Med fint markeret “glutenfri” på sandwichen samt liggende i egen poser så der ikke sker fejl.

Så næste gang du slentre sulten gennem Odenses gågader, så slå roligt et smut forbi Velbekomme. Den ligger på Gråbrødre plads, altså rigtig tæt på Magasin. Min favorit er den med chuncky chicken.

Velbekomme

Pernille H Petersen

, , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.