Vietnamesiske forårsruller med Pulled Beef

Vietnamesiskeforårsruller med pulled beef

Det er ingen hemmelighed, at jeg virkelig godt kan lide vietnamesiske forårsruller. Jeg synes simpelthen, det er så hyggeligt, at man selv sidder og samler sin mad. Derfor var det den helt oplagte ret, da jeg havde min veninde på besøg forleden dag.

Det er også en ret, hvor man kan vælge lige præcis de ingredienser, som man bedst kan lide. Jeg har også i dette indlæg skrevet lidt om disse vietnamesiske forårsruller i en ret traditionel form med kyllingefillet.

Da jeg er glad for stærk mad med en masse smag, har jeg testet lidt forskellige former for kødfyld til disse små ruller. Og den dag jeg fandt ud af, at Tulips Pulled Beef er uden gluten, måtte jeg simpelthen prøve.

Vietnamesiskeforårsruller med pulled beef

Nu er der sikkert en opmærksom læser, som siger – hov, hov Pernille, der er jo maltodextrin i ingredienslisten. Til det kan jeg være på forkant og sige, at jeg har snakket med Tulip og maltodextrinet er baseret på kartoffel, så skub bekymringerne til side og glæd dig over denne skønne ret.

Ingredienser ( 3 personer)

Tulip Pulled Beef
¼ Kålhoved her kan du bruge spidskål, hvidkål eller rødkål – spinatblade gør det også godt.
3 Gulerødder
1/3 Agurk
Saltede peanuts
3 Forårsløg
1 rød peberfrugt
Sød chilisauce – Her skal man være OBS, da nogle indeholder hvedestivelse. Så læs godt bagpå, den fra Coop og Bilka har jeg tidligere købt uden gluten.
Rispapir Her er der også nogle som indeholder gluten. Dem fra Fakta er dyre og med spor af gluten. I Bilka har de nogle uden gluten og med næsten 10 gange så mange i pakken, som i de andre butikker, til samme pris! Min lokale Bazaar har samme mærke til endnu billigere penge.

  • Skær grøntsagerne i fine stave.
  • Tilbered Pulled Beef efter ansvisningen på pakken.
Ingredienser Peanutbuttersauce (3 pers)

2 store spsk peanutbutter
1 finthakket skalotteløg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
1,5 dl vand
1 spsk fish sauce
Saft af 1 lime
Salt & Peber

  • Opvarm olien i en gryde og sauter løgene.
  • Kom peanutbutter og vand i – rør godt rundt, så det ikke brænder på.
  • Når det er en sammenhængende masse tilsættes fish sauce og lime.
  • Smag til med salt og peber.

Herfra er det bare at samle din egen forårsrulle med lige den mængde fyld, du ønsker. Husk, at man lige skal dyppe sit ark ned i et fad med vand, ikke ret lang tid bare lige 2-3sek helt under vand. Det er altid lidt en kunst at få dem rullet pænt sammen og ærligtalt, har jeg endnu ikke helt knækket koden. Derfor får i også kun billeder af det pæne bord og et tværsnit af min forårsrulle.

Vietnamesiskeforårsruller med pulled beef

//Indlæg sponsoreret af Tulip
Pernille H Petersen

, , , ,

2 Responses to Vietnamesiske forårsruller med Pulled Beef

  1. Kirsten iversen 11. maj 2017 at 21:58 #

    Jeg har et spørgsmål:
    Hvad gør du med carry ?? Jeg synes at alle ingredienserne ser ufarlige ud. Hvad er det der gør carry uegnet for glutenintolerens ??

    • Pernille 15. maj 2017 at 16:42 #

      Hej 🙂 Jeg spiser kun karry hvor jeg kan læse på ingredienslisten at der ikke står spor af hvede eller andet glutenholdigt. Oftest er det de billige krydderi-mærker som indeholder gluten 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.