Vintersalat og Pulled Beef

Forleden var jeg på en lille handletur i Bilka og her fandt jeg simpelthen det fineste spidskål, i lilla! Det lignede mest en kombination af rødkål og spidskål, hvem kan stå for det?

Da jeg holdt fødselsdag for nogle måneder siden, lavede jeg en salat inspireret af en opskrift fra Salattøsen. En rigtig god og inspirerende side, hvis I mangler tips til en god salat. Denne salat lavede jeg så i går af dette fine lilla vidunder og resultatet var sprødt, lækkert og smagfuldt for både øjne og mund. Jeg lavede lidt om på dressingen, da jeg ikke ret godt kan lide smagen af sennep. Derudover havde jeg en skøn æbleeddike med smag af hyldeblomst, som jeg brugte.

2015-01-07 17.27.43-1

Ingredienser (4 pers)           

½ spidskål
1 pakke Tulip Bacon
2 æbler
1 tsk sennep
2 spsk æbleeddike
1 tsk rørsukker
Olivenolie
Salt & Peber

  • Bland sennep, eddike, rørsukker, olie godt sammen og smag til med salt og peber.
  • Skær spidskålen i fine tynde strimler og læg på et fad
  • Skær æblet i små tern og læg det oven på spidskålen
  • Hæld dressingen over salaten
  • Steg baconen sprødt og bræk det i små stykker til at pynte salaten med

Vi fik denne salat til en af Tulips Pulled Pork og det smagte rigtig godt sammen, da der er god smag i begge dele. Denne salat fungerer også rigtig godt til en bøf med pebersovs, som jeg lavede den til min fødselsdag. Den gang havde jeg desværre ikke et lilla spidskål. Det giver bare lidt mere sjov til retten.

2015-01-07 17.38.47

//Indlægget er sponsoreret af Tulip

Pernille H Petersen

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.