Carpaccio

Carpaccio

Der er flere gode grunde til, at jeg er kæmpe fan af carpaccio. For det første, er det en forret, som man altid kan tåle, når man er ude at spise på restaurant eller hos venner. Den gør sig også fantastisk godt som natmad. Jeg undlader bare at spise brød til, hvilket jeg alligevel ikke synes, hører sig til retten.

For det andet, er det naturligt glutenfrit, hvilket gør det så let at lave og nemt at få fat i. Jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke så ofte går til slagteren som i køledisken i supermarkedet for en sam-pak. Men selv den fra supermarkedet til 20-30 kr smager også rigtig godt med lidt ruccola til.

Desuden, er det som skabt til en tøsefrokost på terrassen i solen med et glas kølig hvidvin. Ja, man må jo godt drømme sig til varmere og lysere dage i denne tid. Men mens vi venter, er det også en god ting at have med til en lækker frokost på arbejdet eller her i weekenden, hvis man synes, der skal lidt forkælelse til. Da jeg, som før indrømmet, ikke laver det sådan rigtig fra bunden, vil jeg ikke skrive en opskrift. For alt det kræver, er enten en tur i køledisken i supermarkedet og ellers skal du bruge følgende: En bund af ruccola, tyndt skåret oksefillet, en god håndfuld parmesan ost og det hele drysset med en rigtig god olivenolie.

Jeg tror, det står på min menu her til aften, ikke fordi der er noget at fejre, men for at gøre en grå søndag lidt mere spændende. Måske med DENNE pastaret til efterfølgende.

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.