Glutenfri kylling teriyaki

Glutenfri Kylling Teriyaki

Jeg fik her i eftermiddags den ide, at jeg ville forsøge mig med en variant af glutenfri kylling teriyaki. Jeg har aldrig før forsøgt mig med det, men fik læst en masse forskellige opskrifter på nettet og fik ud fra dem samlet mig den ret, som indeholdt alle de gode ingredienser fra dem hver og sorteret alle de andre fra.

Ganske lystig drog jeg afsted for at handle ind og på indkøbslisten stod ”teriyaki sauce”. Men, efter 2 forskellige butikker gik det op for mig, at min mission nok ikke ville blive så succesfuld som først antaget. Det var nemlig ikke til at opdrive en glutenfri teriyaki i de forskellige butikker, jeg kom forbi. Så efter at have læst lidt bag på flasken og sammenlignet lidt med den glutenfri tamari som stod lige ved siden af, tænkte jeg, at sådan en teriyaki må man da kunne lave selv med tamari som base. Så, det forsøgte jeg mig med. Af gode grunde ved jeg ikke, om det smager af tariyaki, men det smagte virkelig godt og derfor skynder jeg mig at smide den glutenfri kylling tariyaki på bloggen.

Glutenfri kylling teriyaki

Ingredienser – glutenfri kylling teriyaki (3pers)

3 kyllingebryster
2 fed hvidløg
8 spsk glutenfri Tamari
2 spsk olivenolie
1 spsk rørsukker
Saften fra ½ lime
Salt

1 tsk revet ingefær
1 bundt broccoli
1 rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
1 bakke mini majs
1 løg

2 ps Diet Noodles Fettuchini

  • Hak hvidløget i skiver og bland det med kylling, olie, tamari, rørsukker og limesaft. Rør godt rundt og lad det stå i min. 20 minutter.
  • Skær grøntsagerne i grove tern og bræk broccolien i stokke
  • Opvarm lidt olie i en wokgryde
  • Steg ingefæren og tilsæt kyllingen samt marinaden
  • Når det er gennemstegt tilsættes grøntsagerne
  • Lad det stege ca. 10 min
  • Kog diet noodles
  • Server

Denne glutenfri kylling teriaki var fyldt med smag og selv om jeg lige ved servering frygtede, at det ville blive tørt, var det ikke tilfældet, for kyllingen og grøntsagerne var så saftige på grund af marinaden.

//Indlægget indeholder affiliate links

Glutenfri kylling Teriyaki

Pernille

, , , , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.