Glutenfri påskeæg

En super sød læser skrev til mig igår, spørgsmålet gik på om jeg havde nogle gode foreslog til hvor man kan finde et glutenfrimagi påskeæg. Jeg tænkte, det måske var et spørgsmål flere af jer render rundt med.

Desværre sidder jeg mellem isbjerge og sne på Grønland, hvilket gør det lidt svært at give et stort samlet overblik over udvalget i Danmarks butikker. Men i stedet har jeg samlet lidt gode ideer til hvordan man kan give et glutenfrimagi påskeæg.

Jeg ved at Kinder laver et stort og flot påskeæg, hvor chokoladen er uden gluten. Jeg har lavet lidt skrivebordsresearch og set at Bilka har det til 75kr. Et godt påskeæg til de små hvor de vil opleve at få et helt “almindeligt” påskeæg.

 

Er man ude i påskeæg til de lidt større, så vender jeg personligt altid mod Bülows fantastiske lakridser. Alle er glutenfri og hvert år lanceres et Easter edition som er super lækker.  Den kan købes på deres hjemmeside HER, i magasin og mindre specialbutikker landet rundt.

 

Jeg håber, I nu har fået lidt inspiration til at gå på glutenfri påskeægs-jagt. Er I til andet chokolade, kan I med fordel se min guide over glutenfri chokolade lige HER

Rigtig god påske til jer alle!

Pernille

One Response to Glutenfri påskeæg

  1. Tekla Bach 4. april 2015 at 6:33 #

    Alle Summerbirds chokolader er også glutenfri og de har et stort udvalg af påskeæg hvert år.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.