Glutenfri påskeæg 2021

Påsken nærmer sig og måske du allerede har sat jagt ind efter et lækkert glutenfrit påskeæg?

Jeg tænker, jeg ikke er den eneste, som synes det kan være lidt svært at finde de forskellige muligheder indenfor glutenfri påskeæg? Så jeg har lavet en lille guide til hvor man finder et godt glutenfrit påskeæg med 3 foreslag (+ et lille inspirations tip) her nedenfor.

Måske du gerne vil forkæle dig selv eller en du synes fortjener en lille glutenfri påsketanke i denne sære Coronatid?

Shop Glutenfrimagi

Jeg har på min webshop www.shop.glutenfrimagi.dk fundet lidt fine påskevarer. Der er det fineste påskeæg fra Wally and Whiz, som indeholder 3 x 6 poser med vingummi. Så smukt indpakket at det egner sig fint til selvforkælelse eller som en sød tanke til en du holder af.

Der er også en lille påskekylling og påskeæg. De er lavet af marcipan og overtrukket med mørkchokolade. Marcipanen er lavet på mandler, honning og rørsukker og er dermed uden glucosesirup, så du risikerer ikke at blive dårlig selv om du er sensitiv og normalt ikke tåler marcipan.

Bülows påskeæg

Er du mere til lakrids kan et godt bud være dette fine påskeæg som hvert år kommer fra Bülow lakrids. Det er så lækker lakrids og den her crispy caramel er virkelig afhængighedsskabende.

Jeg har fundet det til 199 kr. på Coolshop.dk.

Summerbird

Summerbird laver de her amberæg, som smager som en lille bid af forårshimlen. Virkelig gode og kæmpe anbefalelsesværdige. Generelt er alt det summerbird laver uden gluten, men marcipanen indeholder glucosesirup, så er du sensitiv, så kan det være det giver lidt gener.

Jeg har fundet dem flere steder, men her er de hos Delikatessehuset til 76 kr.

De kreative

Har du mod på at kaste dig ud i at lave dit eget påskeæg, hvor du er sikker på hvilke ingredienser det indeholder, så synes jeg du skal kigge ind hos detgladkoekken.dk. De har alverdens fine forme til både store og små chokoladeforme og så du kan lave små chokolader med print.

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.