Juice, som er god for maven

Reklame sort mindre mindre
//Produkterne er sponsoreret af Duolac, holdningerne er mine egne.

Mælkesyrebakterier duolac

I går brugte jeg dagen på venindehygge, god mad, friskpresset juice og en masse nørden med blogs og nye indlæg. Jeg var nemlig sammen med min gode barndomsveninde, som har denne blog. Cille pustede æg og jeg lavede tærte til frokost – sådan passer en DIY- og madblog så fint sammen!

Jeg har selv længe gået og sukket efter en juicepresser, drømmen er DENNE alt for dyre deluxe udgave fra Witt, men jeg er simpelthen for nærig. Men det er så heldigt, at Cille er i besiddelse af en noget mere budgetvenlige udgave af en smart juicer som DEN HER, så jeg benyttede mig af hendes fine maskine.

Det er simpelthen så lækkert med sådan en helt friskpresset juice, vi lavede en ekstra nærende en af slagsen. Vi tilsatte nemlig mælkesyrebakterier fra Doulac Plus. Mælkesyrebakterier er jeg stor fan af, og tager dem normalt dagligt i form af helt almindelige piller. Jeg har tidligere skrevet om netop mælkesyrebakterier, om at passe på en sart mave og andre kosttilskud i DETTE indlæg. Mælkesyrebakterier fra Duolac er laktose- og glutenfri, og derfor har jeg fået lov at teste deres produkter. De fås også i pulverform med mild vaniljesmag i små portionspakker – perfekt til at booste juice og smoothies eller drysse ovenpå morgengrøden.

Kunne du tænke dig, at prøve en GRATIS prøve på mælkesyrebakterier (i pille-form), så kan du bestille dem lige HER.

Ingredienser – Nærende juice

1 gulerod
2 små æbler
1 x 0,5 cm ingefær
Stokken fra 1/4 broccolihoved
1 Duolac Derma+ Plus

  • Pres juicen af grøntsagerne
  • Tilsæt Duolac Plus efter juicen er hældt op i glasset og rør godt rundt

Juicen er super frisk og får god sødme fra gulerødder. Ingefæren giver lige et lille spark, og broccolien glemmer man helt. Jeg er helt vild med, at Duolac pulveret bare smager af lidt vanilje, jeg kunne altså godt finde på at skifte min faste pille ud med pulver-versionen. Jeg ville bruge det i min morgenmad for på den måde at få en god start på dagen.

Vil du læse mere om Duolac-produkterne, så kan du finde mere information her.

Mælkesyrebakterier duolac

Mælkesyrebakterier duolac

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.