Madplan Uge 25/26

Madplan 2

Så er det blevet tid til endnu en madplan og denne gælder fra torsdag i uge 25 til onsdag i uge 26. Madplanen løber skævt fordi den også bliver udgivet i Ugeavisen Odense, som udkommer hver onsdag.

Jeg er ikke den eneste som leverer madplaner til Ugeavisen, hvilket også har gjort at jeg har fået øjnene op for andre madbloggere. Vi er nemlig 4 i alt, hvor jeg laver en glutenfri madplan. Men bare fordi de andre ikke blogger om glutenfri mad, betyder det ikke at der ikke er en masse inspiration at hente. Jeg synes derfor, det er på sin plads, at jeg giver et lille intro til jer, som måske ikke har fulgt med i Ugeavisen Odenses madplaner. Hos Rigeligtsmør finder du ikke en Price (høhø) men Martin, som blogger om lækker gourmetmad i en stor sammensmeltning af klassisk og mere moderne mad. Hos MarmeladeBallade er der et væld af smukke billeder og lækre opskrifter fra Tina. Den sidste er TheSpaceBetween hvor Tine blogger om mad men også små ting fra hendes hverdag. Jeg synes, I burde kigge ind forbi dem.

At leve glutenfrit betyder ofte, at madbudgettet ligger højere end gennemsnittet. Denne uge er der oven i kræset godt for jer med nogle af mine absolutte yndlingsretter.

Torsdag: Jeg elsker burgere, men elsker knapt så meget at mange af de færdige glutenfrie boller er tørre og ikke smager så godt. Og i en travl hverdag skal der lette løsninger til. Derfor er Selleri burger en stor favorit, da man bruger sellerien som bolle og derved får en sund version fyldt med sødme og smag.

Fredag: Alt bliver bedre på grill, derfor vil jeg denne fredag lave en Helstegt limekylling på grillen med en sprød sommersalat til.

Lørdag: Samle selv mad er altid hyggeligt, især hvis man får et par venner på besøg. Derfor er disse Vietnamesiske Forårsruller på menuen denne lørdag.

Søndag: Mexicansk kan rede en hver kedelig søndag. Da både Santa Maria og Rema1000 laver Tacos uden gluten er det noget som jeg ofte sætter på menuen. Denne er en klassisk Taco med oksekød og guacamole.

Mandag: Der er mange ting man savner når man får cøliaki. Glutenfri Kyllingenuggets var en af dem for mig, derfor har jeg udviklet mig frem til denne opskrift på glutenfri kyllingenuggets, som jeg er helt vild med.

Tirsdag: Jeg er alt for dårlig til at få fisk på menuen. Men sådan en varmrøget laks på grillen er en hvilken som helst almindelig tirsdag værdig.

Onsdag: Denne  Cremet Kokosret kan bruges året rundt og varieres i indhold af grøntsager, alt efter hvilken årstid man laver den.

Hvordan ser jeres madplan ud for den kommende uge?

Pernille

, ,

2 Responses to Madplan Uge 25/26

 1. Tina 25. juni 2015 at 9:23 #

  Hej Pernille. Tak for de søde ord! Jeg er vild med din fine blog og jeg nyder godt af den. Min bonussøster har nemlig cøliaki, så det er rart at få lidt inspiration til hendes besøg. Og så tager vi andre jo heller ikke skade af at droppe lidt af alt det stivelse 🙂

  • Pernille 1. juli 2015 at 14:17 #

   Hej Tina 🙂
   De er fuldt berettiget – jeg synes du har en rigtig flot blog.
   Jeg er glad for du også kan få noget ud af mine opskrifter, selv om du ikke selv er ramt af cøliaki 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.