Madplan Uge 29/30

Madplan 3

Det er endnu tid til en madplan og da jeg virkelig nyder at have sommerferie, er madplan også tegn herpå. Madplanen bærer nemlig præg af sommerstemning og lette retter nu vi er midt i sommermånederne. Det er altså en uge fyldt med sommermad, nogle kan grilles og andre egner sig til at tage med ud i det fri.

Jeg har prøvet at stille det lidt anderledes op denne gang i håbet på, det er lettere at overskue for jer som læser med.

Ugen står på en stor blanding af fisk, kylling og kødfrie retter. Jeg er både vild med at æggewraps med falafel kan pakkes fint i sølvpapir og tages med ud i sommeren og at det er tiden hvor man må spise koldskål dagen lang. Der er en del svinekød på menuen, men det er et godt billigt stykke kød, som egner sig perfekt til grill. Lige så kedeligt det kan være i en ovn lige så saftigt er det efter en tur på grillen.

Torsdag: Kylling på bund af grønt med kartoffelsatin

Fredag: Falafel i æggewraps

Lørdag: Svinemørbrad med quinoasalat

Søndag: Fiskefrikadeller

Mandag: Koldskål med glutenfri kammerjunker

Tirsdag:  Grillet svinefillet med grønt

Onsdag: Glutenfri rejer mexicana

Skal sommeren, måske ferien, fejres med en dessert, kan denne lette og virkelig lækre marcipan-is anbefales. Skal der kage til eftermiddagskaffen, så er det med at benytte sig af, det er perioden hvor en glutenfri jordbærtærte er så sprængfyldt med smag at englene synger når man sætter tænderne i den.

MarcipanisJordbærtærte

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.