Vi er midt i sommervejret og derfor er der i denne måned lette sommeretter i madplanen. Vejret er heldigvis også begyndt at vise sig fra sin pæne side, hvilket altid gør jeg får lyst til rigtig sommermad. Denne uge med en del naturligt glutenfrie retter, jeg gør en del for ikke altid at bruge de glutenfrie erstatningsprodukter, men i stedet finde naturlige og derfor også billigere alternativer til de retter jeg laver.
Der er to gange bruger på programmet i denne uge, men da den ene er lavet som spidskålswrap, så må man gerne gå all in på burgere, en af mine absolut favoritspise.
Da jeg er glad for kød, så vil jeg servere sommersalaten med store grillede bøffer, men den kan også sagtens gå alene, på en varm sommeraften.
Torsdag: Burgerwrap af spidskål
Fredag: Varmrøget laks med avokadosalsa
Lørdag: Glutenfri Sliders (miniburger) med tomatsalsa
Søndag: Sommersalat med jordbær og cheddar
Mandag: Grøntsagspasta med avokadocreme
Tirsdag: Alternativ ”hotdog”
Onsdag: Pastasalat med tomat og rucola
Jeg er så heldig at hele min weekend går med at skulle spise ude hos familie og søde venner, så jeg kommer til at afvige lidt fra madplanen. Hvad skal I have at spise denne uge?

Elsker dine madplaner! SÅ god inspiration til sund og lækker mad!
Tak! <3 Hvor er du sød.. Så er det alt mit arbejde værd 🙂