Så er det endnu en gang tid til en glutenfri madplan her på bloggen, den vil blive bragt i Ugeavisen Odense onsdag d. 9/9.
Denne gang indeholder madplanen nogle af de opskrifter jeg selv tyer til her i begyndelsen på de kolde måneder. Jeg er især vild med aubergine lasagnen og har siden jeg første gang smagte den, har jeg ikke brugt glutenfri lasagneplader siden. Jeg synes den her er meget bedre og meget sundere (og billigere vel at mærke). Samtidig bærer denne uge også præg af jeg for tiden forsøger at spise bare lidt sundere, derfor er der en del opskrifter som ikke er proppet med kulhydrater uden at man er fanatisk, der skal altid være plads til en god og smagfuld søndagspizza.
Torsdag: Low carb svensk pølseret
Fredag: Hakkebøffer med grillet selleri
Lørdag: Karbonader med broccolisalat
Søndag: Glutenfri pizza
Mandag: Saté med peanutbuttercreme
Tirsdag: Aubergine lasagne
Onsdag: Kylling på bund af grønt med kartofler
Hvad står på denne uges madplan ude hos jer?
Er der nogle retter som I særligt forbinder med september måned og efterårets begyndelse?

Der er endnu ingen kommentarer.