Ny glutenfri webshop åbner snart!

Glutenfrimagi webshop

… Og det er ikke hvilken som helst, den er nemlig MIN! Måske I allerede har læst lidt her og der eller gættet, at der sker store ting her bagved bloggen?

Jeg har knoklet den sidste tid med at stable noget helt nyt på benene. Nemlig en ny lille glutenfri webshop! Med alle de produkter som jeg selv er gladest for i mit glutenfrie køkken. Alle produkter er af højeste kvalitet og selvfølgelig så mange naturligt glutenfrie produkter, som overhovedet er muligt indenfor hver produktkategori.

Til at starte med bliver det en lille webshop, hvor jeg ydmygt vil gøre mit allerbedste for at vejlede, guide og inspirere til et liv uden gluten, som en naturlig forlængelse af min blog og eksisterende domæne.

Jeg er uddannet ingeniør indenfor produktudvikling og innovation. Mine erfaringer og evner herfor har jeg planer om at bringe i spil så godt jeg kan, for at jeg kunne skabe det aller’ fedeste glutenfri univers som muligt. Forhåbentlig kan det føre endnu flere sjove og spændende nye ting med sig. Første skridt er, at min glutenfri platform udvider sig fra blog til at inkludere en webshop.

Jeg håber, I vil tage godt i mod udvidelsen af mit lille glutenfri univers ved at klikke ind forbi, når jeg inviterer til åbningsfest d. 26 december.

Du kommer til at kunne læse meget mere både her på bloggen og mine sociale medier, men jeg kan afsløre at hvis du vil have ekstra gode åbningstilbud og være en af de første til at få et kig indenfor, så skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev.

– Ja tak, tilmeld mig Glutenfrimagi nyhedsbrev –

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.