Pandekagedagen

Jeg har først til aften fundet ud af, at det i dag er årets pandekagedag! Fy, Pernille. Tænk jeg ikke har haft mulighed for at udnytte det dagen lang. I skal selvfølgelig ikke snydes for et indlæg med pandekager, så her har jeg samlet alle mine opskrifter med pandekager i 2 forskellige afskygninger.

Sunde bananpandekager

2015-02-04 16.24.12-1

De her gør sig klart bedst til morgenmad. Jeg spiser dem altid med skyr, da det gør dem ekstra mættende og giver en god cremet smag. Her på billedet har den fået fuld hammer og har foruden skyr fået selskab af et æble skåret i tern, en skefuld agave sirup og en skefuld gojibær (kan købes her), som er en af de nye super-foods på grund af alt det gode de gør for ens immunforsvar.

Rigtige pandekager

Glutenfri pandekager

Jeg er kæmpe pandekage-tilhænger, og synes, det er lige så hyggeligt at lave pandekager som at spise dem. Derfor har jeg selvfølgelig også en rigtig pandekageopskrift på bloggen som du roligt kan bruge. Den smager helt som jeg husker dem, og ingen jeg har serveret dem for, har kunne smage at de var glutenfri. Her har jeg serveret dem med karamel med havsalt, en virkelig virkelig farlig kombination.

Har I fået fejret pandekagedagen? Eller, har dagen fløjet lige fluks over hovedet på jer, som det er tilfældet hos mig?

Psst. Jeg tripper helt for at kunne afsløre, at min første lille mini-konkurrence kommer på bloggen i morgen. Så er man fra Odense, så kan det betale sig at kigge forbi.

 

Pernille

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.