River Cottage: Uden hvede og mælkeprodukter

River Cottage

Jeg elsker kogebøger, jeg går med en stor drøm om, selv en dag at kunne udgive sådan en fætter. Desværre er jeg alt for dårlig til, at få kigget i dem jeg så fint har stående hjemme på min hylde. Og når jeg erhverver mig en ny, så går der ofte rigtig lang tid før jeg får den åbnet og bladret igennem. Kender I også det?

Det er faktisk lidt en skam, for der findes så meget god inspiration derude. Især i kogebøger er det lidt hyggeligt at kunne sætte små lapper og notater om sine erfaringer med opskriften.

For efterhånden noget tid siden, dumpede denne bog af Hugh Fearnley-whittingstall kaldet Let Og Sundt ind i min postkasse. Som altid, gik der længe, inden jeg fik den åbnet, men sikke en skam. Den er fyldt med små og simple opskrifter uden hvede og mælkeprodukter. Det vil altså sige, at man med cøliaki liiige skal holde hestene på nogle af opskrifterne, da de jo stadig indeholder både byg og rug, men inspiration er der nok af.

Mangler du en kogebog til samlingen, og synes du, at det lyder som noget for dig, så kan bogen købes lige HER (addlink).

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.