Ugens madplan #1

Nu vi er ved nye ideer og initiativer (jævnfør indlægget fra i går), kan det måske skabe lidt balance at vende tilbage til en gammel tradition men i en ny udgave, nemlig madplaner. Da jeg stoppede med madplaner for Ugeavisen Odense i januar, var der flere af jer, som efterspurgte at jeg holdte ved den tradition. Jeg beklager det at det har holdt pause så længe, men nu er vi tilbage igen.

Jeg tænker, det vil blive en serie af indlæg, som jeg vil lave en gang om måneden som før. Jeg vil denne gang udvide med ideer til enten dessert eller en lille snack, som kan bruges i weekenden eller hvis der skulle være en speciel anledning i ugens løb. Jeg bliver ved så længe I synes det er sjovt at følge med.

Ugeplan Maj 2016

  1. Mandag – Kartoffel-porre Suppe
  2. Tirsdag – Chili Con Carne
  3. Onsdag – Karbonader med honningristede gulerødder
  4. Torsdag – Chili Cheese Tops med hjemmelavet pommes
  5. Fredag – Cille’s Pastaret
  6. Lørdag – Kylling på bund af grønt med kartofler
  7. Søndag – En god bøf med bønnefritter
  8. Dessert – Sund mango-is
  9. Snack – Dadelkugler med peanutbutter

Denne ugeplan byder på lidt retter som man kan lune sig på nu vinteren ikke har givet helt slip og samtidig et par retter som giver håbet om smag af sommeren er på vej. Jeg er vild med mangoisen, det er så simpelt og smager rigtig godt, især med chokoladen på toppen. Dadelkugler er efterhånden noget af det mest omtalte på sundhedsblogs og det med god grund. De er den perfekte snack hvis man er lidt lækker sulten eller har brug for et skud energi der sidst på eftermiddagen.

Hvad skal menuen stå på hos jer den kommende uge?

Pernille

,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.