Ugens Madplan x REMA1000

Kan I huske mine tidligere forsøg på at lave faste månedlige indlæg herinde med en madplan? Nuvel, det gik omtrent lige så godt for de madplaner jeg ugentligt forsøger at lave privat. Altså lidt so om so. Er jeg den eneste der har det sådan?

Men nu er jeg blevet sparket kærligt bagi af en del henvendelser fra jer læsere, som har efterspurgt indlæggenes tilbagevenden. Derfor kommer der nu en madplan som REMA1000 edition. Altså kun indeholdende udvalgte opskrifter, som jeg gennem tiden har lavet til deres glutenfri opskriftsunivers.

Jeg synes det var passende at starte blødt ud, med et indlæg der går på god sensommermad. De der lækre retter, som får sommeren til at strække sig lidt længere. Vi kan tidligt nok begynde at tage fat på de varme efterårs- og vinterretter, synes jeg.

I får her inspiration til aftensmad, der dækker 5 af ugens dage samt en dessert, frokost og en kage. Altså lidt til hverdag, weekend og forkælelse.

Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at følge trop med disse indlæg, men nu må vi se hvordan det går – jeg tør efterhånden ikke love noget!

  1. Aftensmad – Chili-lime kyllingespyd med dressing 
  2. Aftensmad – Pizza på grill
  3. Aftensmad – Cæsarsalad med glutenfri brødcroutoner
  4. Aftensmad – Madtærte med bacon og spinat
  5. Aftensmad – Bagt parmesan kylling med pasta
  6. Aftensmad – Varmrøget laks med avokadosalsa
  7. Dessert – Browniesticks
  8. Frokost – Frokost-klappere til madpakken
  9. Kage – Browniedrøm

Med ønsket om en god og dejlig uge til alle jer skønne følgere.

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.