Go Back
+ servings
Glutenfri Meatball Sandwich

Glutenfri Meatball Sandwich

Forb. tid 1 time 15 minutter
Samlet tid 1 time 30 minutter
Ret Aftensmad, Frokost
Antal 2 personer

Ingredienser
  

Fyld

  • 1 forårsløg
  • 3 medium gulerødder
  • agurk
  • ½ rød peber
  • 1 tsk. sesamolie
  • 1 ½ tsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. sukker
  • ½ tsk. salt

Kødboller

  • 3 fed hvidløg
  • 350 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • ½ tsk. fish sauce, uden gluten
  • ½ tsk. sriracha/chili sauce
  • 2 tsk. majsstivelse

Dressing

  • 3 spsk. mayonnaise
  • ½ tsk. sriracha/chilisauce

Sådan gør du
 

  • Skræl gulerødderne og riv dem groft sammen med agurken
  • Kom gulerødder og agurk i en skål med øvrige ingredienser til fyldet
  • Stil på køl i 1 times tid og rør rundt løbende
  • Snit løg og hvidløg ting og saml med øvrige ingredienser til kød fars
  • Form farsen til små kødboller
  • Stil det på køl i 20 minutter
  • Steg kødbollerne i lidt olie til de er gennemstegte
  • Lav en dressing ved at blande sriracha og mayonnaise
  • Opvarm ovnen til 200 grader og lun brødene i 15 minutter i alufolie
  • Lad brødene hvile i 5 minutter
  • Saml til en glutenfri meatball sandwich og top med hakket forårsløg