Go Back
+ servings
Glutenfri pebernødder

Glutenfri pebernødder

Ret Jul
Antal 50 stk

Ingredienser
  

  • 135 g smør
  • 75 g rørsukker
  • 50 g farin
  • 1 æg
  • 125 g majsmel
  • 50 g kartoffelmel
  • 75 g TJOIS basis melmix
  • ½ tsk hjortetaksalt
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk stødt nelliker
  • ½ tsk stødt hvidpeber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Rør smør, rørsukker, farin og æg godt sammen.
  • Tilsæt majsmel, kartoffelmel og lys brødblanding med hjortetaksalt, ingefær, kanel, nelliker og hvidpeber og tilsæt det dejen.
  • Bland det godt sammen til du har en fugtig men sammenhængende dej.
  • Tril dejen til små kugler med hænderne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag i ca. 8 minutter på 200 grader varmluft.
  • Lad dem køle af på en bagerist og opbevar dem i lufttætbeholder.