Fyldt avokado

Jeg tjekker blot hurtigt ind forbi i dag, jeg skal nemlig snart afsted for at nyde sidste dag med en masse god musik her i Odense. Jeg vil nemlig lige dele denne dejlige frokost-ide med jer. Avokado og tun går så fint hånd i hånd, hvilket gør netop de to ting til de primære ingredienser til en mættende frokost.

Jeg har purløg i min lille urtehave og er efterhånden ved at overtage hele haven, så derfor klapper jeg ekstra meget i hænderne, når jeg kan få dem brugt. Kender I det? Lige dele glæde over selv at have dyrket dem og det at få dem slået lidt tilbage i deres forsøg på at overtage herredømmet i urtehaven?

Ingredienser – Fyldt avokado (2 personer)

1 ds tun
2 spsk. creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
1 forårsløg
½ rød peber
2 avokadoer
6 strå purløg
½ citron
Salt & peber

  • I en skål blandes tun, creme fraiche, og mayonnaise.
  • Hak forårsløg og peberfrugt fint og tilsæt det til tuncremen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Skær avokadoerne halvt over og tag stenen ud.
  • Fordel tuncremen over de halve avokadoer og drys med saften fra citron og fine stykker purløg.
  • Server med det samme, så avokadoen ikke bliver misfarvet.

Ønsker man at bruge den som madpakke, så kan man blot pakke tunmoussen i en lufttæt beholder og medbringe avokadoen hel. Så kan man skære den over og udtage stenen når klokken slår frokosttid. Ganske simpelt, sundt og mættende.

Fyldt avokado

Pernille H Petersen
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar