Guides

For at lette overblikket lidt, har jeg delt denne menu ind i kategorier som du finder her under.

Gode glutenfrie guides

Jeg vil løbende lave små guides fx. glutenfri chokolade, samt små hverdags Tips og Tricks til hvordan man udengår gluten. Jeg håber på det kan gør livet lidt lettere med cøliaki/glutenallergi.

Glutenfri Opslagsværk

Jeg har også her lavet et opslagsværk hvor du finder alle de kilder til gluten som du på alle måder skal forsøge at undgå, samt en liste over de produkter som godt kan snyde og virke glutenfri men faktisk indeholde gluten.

Tips/Tricks

Jeg har samlet alle indlæg med tips og tricks på siden her. Du finder alt fra 5 tips til dig som ny med cøliaki, til tips om gode ingredienser der burde findes i alle glutenfrie køkkener.

Glutenfri i Byen

Her finder du de forskellige restauranter og spisesteder,  som jeg har besøgt rundt i landet samt i udlandet. Den bliver jævnligt opdateret når jeg besøger et nyt sted.

Om Cøliaki

Er du ny med cøliaki har jeg lavet en lille samling af alt den information jeg har om Cøliaki som forhåbentlig vil give dig en bedre forståelse af sygdommen.

Føljeton

Alt herinde er ikke kun opskrifter, herunder finder du de mere personlige indlæg udgivet som små mini-serier med forskelligt tema alle om cøliaki, glutenfri mad eller livsstil.